<style>.lazy{display:none}</style>Терміновий переклад у Києві | Київпереклад

Терміновий переклад у Києві

Ніколи й нічого не варто відкладати на останній момент, зокрема замовлення перекладу. Але життя непередбачуване, й інколи такі ситуації трапляються.

Бюро перекладів «Київ Переклад» пропонує послугу ТЕРМІНОВОГО ПЕРЕКЛАДУ. Терміновий переклад тексту – це виконання норми перекладу до 15 тисяч* друкованих знаків з пробілами «день у день» (на відміну від звичайного, нетермінового перекладу, який виконується на наступний день). Термін виконання великих обсягів термінового перекладу залежить від складності, тематики тексту та завантаженості наших перекладачів, і узгоджується окремо.

Можливість виконання термінового перекладу на ту чи іншу мову потрібно узгоджувати з адміністраторами бюро, оскільки за великої кількості замовлень у нас не завжди є вільні спеціалісти. 

Ціна термінового перекладу (Київ, 2023):

З нашого досвіду: деяким клієнтам в принципі не важливо, як швидко буде виконуватися переклад. Але їм чомусь неодмінно хочеться якомога швидше. Так, в процесі обговорення замовлення в офісі нашого бюро, вони спочатку просять терміновий переклад, потім вони дізнаються, що:

Ціна термінового перекладу становить подвійну вартість звичайного перекладу.

Після чого вони приймають розумне рішення замовити переклад у звичайному режимі й вже нікуди не поспішають. Тим більше, що: навіть не термінові переклади “Київ Переклад” виконує дуже швидко. Так, наприклад, кілька стандартних документів ми перекладемо “сьогодні – завтра” по звичайній ціні.

Можливість виконання термінового перекладу на ту чи іншу мову потрібно обговорювати з адміністраторами бюро, оскільки при великій кількості замовлень ми не завжди маємо вільних спеціалістів. Також окремо потрібно обговорювати можливість термінового нотаріального засвідчення.

Зверніть увагу: ми ніколи не використовуємо машинний переклад, навіть при термінових замовленнях.

Щоб замовити терміновий переклад, зв’яжіться з нами по тел. (068)866-72-79