<style>.lazy{display:none}</style>Переклад диплома та додатка до диплома | Київпереклад

Переклад диплома та додатка до диплома

Переклад диплома та переклад додатка до диплома найчастіше необхідний для подачі документів на навчання та роботу за кордоном.  

Тому вкрай важливо, щоб переклад цих документів був виконаний професійно, відповідно до встановленої форми.

Які види дипломів перекладаються в нашому бюро?

Бюро перекладів “Київ Переклад” виконує переклади:Види діпломів інфографіка

  • диплом спеціаліста, молодшого спеціаліста бакалавра та магістра;
  • диплом кандидата наук;
  • диплом доктора наук;
  • диплом про повну загальну середню освіту;
  • та інших видів дипломів з української  мови  на іноземні та з іноземних мов на українську мову.

За необхідності бюро перекладів надає послугу нотаріального засвідчення диплома, переклад якого виконаний перекладачами бюро.

Мови перекладу: англійська, арабська, болгарська, угорська, голландська (нідерландська), грецька, грузинська, іврит, іспанська, італійська, китайська, латинська, німецька, перська (фарсі), польська, португальська, румунська (молдовська), російська, словацька, турецька, українська, французька, чеська, японська та інші мови.

Переклад диплома на англійську мову (Київ)

Диплом для перекладу на англійську мовуПримітно, що багато країн світу приймають документи іноземців, які збираються вступати до навчальних закладів цих країн, не тільки державною мовою країни, але і на міжнародній, англійській мові (навіть якщо ця країна не є англомовною).

Тому одна з найбільш затребуваних послуг нашого бюро у місті Києві – переклад диплома на англійську мову. Багато студентів досить добре володіють англійською мовою, і перекладають свій диплом самі, прагнучи заощадити гроші й розраховуючи, що ми завіримо такий переклад нотаріально. На жаль, нотаріально можна завірити тільки того перекладача, чий підпис визнає нотаріус. Тому перекладені студентами дипломи та додатки до них ми завірити не можемо. Єдиний варіант заощадити гроші в цьому випадку – замовити не переклад, а вичитку перекладу диплома. Тобто наш перекладач перевірить самостійну роботу власника диплома і виправить помилки. Послуга вичитки становить 50% від вартості перекладу.

Апостиль на дипломи, додатків до дипломів

Найпопулярніша додаткова послуга серед замовлень дипломів стала послуга з проставлення апостиля. Бюро перекладів “Київ Переклад” займається послугами з проставлення апостиля на дипломи, додатки та інші освітні документи. 

Надаючи ваші дипломи на переклад в Бюро перекладів “Київ Переклад”, уточнюйте нашим менеджерам про необхідність проставлення апостиля, і вони з радістю вас проконсультують про цю послугу.