<style>.lazy{display:none}</style>Німеччина: посольство в Києві | Київпереклад

Контакти посольства Німеччини: Канцелярія

Адреса посольства в Києві

Посольство Федеративної Республіки Німеччина

Вул. Богдана Хмельницького, 25

01901 Київ

Станції метро: “Театральна”, “Університет” та “Золоті ворота”.

Телефон/Факс

Тел .: +380 44 247 68 00

Факс: +380 44 247 68 18

Години роботи:

Пн-Чт: 08.00 – 13.00, 14.00 – 17.15

Пт: 08.00 – 12.30, 13.00 – 15.30

Знайти посольство Німеччини в Києві на карті:

Переклад документів для німецького посольства:

Штат кваліфікованих перекладачів Бюро “КиївПереклад” професійно виконує переклад документів для посольства Німеччини з української/ російської на німецьку та з німецької на українську/російську для замовників у Києві та всіх інших містах України (переклади документів на території Україні здійснюються дистанційно).

Будь ласка, телефонуйте нам тільки з питань перекладу документів. Щодо віз, дозволів на виїзд та інших питань – звертайтеся за телефонами посольства, вказаними в контактній інформації вище.

Телефон бюро перекладів документів для посольства Німеччини:


Факти про посольство Німеччини в Україні:

Німеччина в Україні: Крім посольства Німеччини в Києві, Німеччина має ще 5 представництв в Україні. Ці представництва включають в себе консульства в Дніпропетровську, Харкові, Львові, Одесі та Сімферополі.

Фото посольства Німеччини в УкраїніПредставництво Федеративної Республіки Німеччина було вперше офіційно сформовано в Україні в 1989 році. Він відповідає за розвиток та підтримання дружніх відносин між Німеччиною та Україною. З самого початку воно слугувало Генеральним консульством за часів Радянського Союзу, а починаючи з 1992 року, після того, як Україна була проголошена незалежною державою в 1991 році, консульство трансформувалося в дипломатичне представництво.

За часів Української Держави Німеччина відкрила посольство та консульство в Києві, віце-консульства в Катеринославі, Миколаєві та Маріуполі. Першими дипломатами були посол Альфонс Муммі фон Шварценштейн, заступник посла Ганс Граф фон Берхем, керівник відділу преси та пропаганди посольства Герберт фон Дірксен. У радіусі дії посольства знаходиться вся територія України. Також Федеративна Республіка Німеччина представлена:

  • з 2000 року Почесним консулом у Львові;
  • трохи пізніше, з 2008 року представлена ​​Почесним консулом в Одесі;
  • з 2009 року – Генеральним консульством в Донецьку.

На сьогодні в Посольстві працює 62 німця, а також 120 українських співробітників. Персонал Посольства розподілений між двома приміщеннями, розташованими в різних місцях Києва. У той час як більшість відділів працюють під дахом побудованої канцелярії, візовий відділ знаходиться за іншою адресою.

Послом Республіки Німеччина в Україні на сьогодні є Ернст Райхель (1960 року народження, Лагос, Нігерія).

Україна в Німеччині: Україна має 7 представництв у Німеччині. Ці представництва включають в себе посольство в Берліні, консульства в Франкфурті-на-Майні, Гамбурзі, Лейпцигу, Майнці та Мюнхені.

Німецьке посольство в Києві – одне з 568 представництв Німеччини за кордоном.

 

Якщо ви замітили, що будь-яка інформація про посольство Німеччини вже не актуальна або неточна, будь ласка, повідомте нам про це в коментарях нижче, щоб ми внесли виправлення.